Validation of a Method for Arsenic Speciation in Food by Ion Chromatography-Inductively Coupled Plasma/Mass Spectrometry After Ultrasonic-Assisted Enzymatic Extraction

پایگاه جامع علوم اطلاعات

Code=Article-26414

عنوان : Validation of a Method for Arsenic Speciation in Food by Ion Chromatography-Inductively Coupled Plasma/Mass Spectrometry After Ultrasonic-Assisted Enzymatic Extraction

لینک :   http://www.ingentaconnect.com/content/aoac/jaoac/2011/00000094/00000003/art00030?crawler=true

لینک دانلود:

[vip-members]

Validation of a Method for Arsenic Speciation in Food by Ion Chromatography-Inductively Coupled Plasma/Mass Spectrometry After Ultrasonic-Assisted Enzymatic Extraction

 رمز(اعداد رمز را به صورت انگلیسی وارد نمایید) : alidatio25n

[/vip-members]

 

[vip-payment]

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.