فهیمه رحیمی میهمان سیامین داستان همشهری
به گزارش خبرنگار مهر، سیامین شماره ماهنامهی داستان همشهری با آثاری از محمدعلی اسلامی ندوشن، هوشنگ مرادیکرمانی، اصغر عبداللهی، محمد طلوعی، کامبیز درمبخش، یاسر مالی، دیوید سدریس، ترومن کاپوتی و جولی اوتسکا و پرونده مفصلی درباره زندگی شخصی و حرفهای فهیمه رحیمی منتشر شد.
بخش «داستان» این شماره مجله داستان دو داستان بلند با عنوان «بدو بیروت، بدو» نوشته محمد طلوعی و «دییم پردیدی» نوشتهی جولی اوتسکا را به مخاطبان ارائه کرده است. از دیگر داستانهای این شماره داستان همشهری میتوان به «عشق به مرغ ماهیخوار» نوشته اصغر عبداللهی، «گوجهفرنگی و گیتار» نوشته هوشنگ مرادی کرمانی و «چراغی پشت یک پنجره» نوشته ترومن کاپوتی اشاره کرد.
در بخش «درباره زندگی» شماره آذرماه داستان همشهری، نخستین روایت را دکتر اسلامی ندوشن از حس و حال و شور جاری در عزاداریهای مردم روستای محل تولدش در ماه محرم نوشته است.
«در ستایش جهانهای کوچک و ساده و کامل» پاسخ مصطفی مستور است به یک نامه که در آن از راز زیباییهای جهانی کوچک و پنهان پرده برداشته است. دیگر روایت ایرانی این بخش، اعترافی است از یاسر مالی به شباهتش با شخصیت بهلولوار یک واعظ با عنوان «موهبت آقبابا».
دیوید سدریس هم در «آباریکلا!» نسبت والدین و بچهها را در دوران کودکی خودش با امروز مقایسه کرده است. آخرین روایت بخش «درباره زندگی» را جاسپریت سینگ نوشته است ازدردسرهای نامعمول رابطه کاری نویسنده- مترجم بین خودش و مادرش.
اولین مطلب بخش «روایتهای داستانی» شماره آذرماه این ماهنامه بخشی از گفتوگوی شمر و حضرت عباس(ع) براساس یکی از اولین نسخههای چاپ شدهی تعزیه است و به زبان شعر. يادداشتهای روزانه يک روضهخوان دوره صفوی با عنوان«واقعهگویان» مطلب بعدی این بخش است که درک انقلابی جامعه عصر مشروطه را از قیام عاشورا نشان میدهد.
اما بلندترین متن این شماره، پروندهی مستندی است دربارهی زندگی فهیمه رحیمی به عنوان یکی از پرکارترین و پرفروشترین رماننویسان معاصر که با 4 روایت مفصل از نزدیکان او، بخش «روایتهای مستند» را آغاز میکند. روایتهای تصویری بخش مستند با عنوان «دستگاه»، عکسهای مهشید نوشیروانی است از کارگران کارخانهی روغن خروسنشان در سال 1359. بخش یک تجربه این شماره به روایتهایی با موضوع انصراف از دانشگاه اختصاص دارد با عنوان «کارت شما سوراخ میشود».
سیامین شماره مجلهی داستان همشهری در 244 صفحه منتشر شده است.
پایگاه جامع علوم اطلاعات،منبع خبر:مهر-فرهنگ و ادب