واگذاری درمان دانشآموزان شینآباد به دانشگاه علوم پزشکی ایران
واگذاری درمان دانشآموزان شینآباد به دانشگاه علوم پزشکی ایران
برای 13دانشآموز دختر دبستان شینآباد که بر اثر آتشگرفتن بخاری غیراستاندارد کلاسشان در آذر سال 91چهره معصوم و کودکانه خود را از دست دادهاند و ماههاست که با امید درمان، رنج زخمهای بدنشان را تحمل میکنند، برنامه درمان تدوین شده است تا هر چه زودتر به جامعه و نزد همسالان خود بازگردند.
معاون اجرایی معاونت درمان وزارت بهداشت در اینباره به همشهری گفت: تابستان امسال هیأت دولت مصوبهای داشت که براساس آن 3وزارتخانه آموزش و پرورش، بهداشت و تعاون، کار و رفاه اجتماعی مسئول پیگیری روند درمانی دانشآموزان مصدوم شینآبادی شدند. وزارت بهداشت نیز موظف شد پروسه درمانی این دانشآموزان را تدوین کند. به گفته دکتر محمودرضا محقق چون درمان 13دانشآموز مصدوم شینآبادی بهطور پراکنده انجام میشد مسئولان وزارت بهداشت تصمیم گرفتند که ادامه درمان براساس استاندارد و معیارهای علمی انجام شود.
وی با بیان اینکه هماکنون این بیماران مراحل حاد سوختگی را پشت سر گذاشتهاند و فقط نیاز به جراحیهای ترمیمی دارند، افزود: ادامه روند درمان دانشآموزان مصدوم شینآبادی از ابتدا تا پایان به یکی از گروههای جراحی ترمیمی دانشگاه علوم پزشکی ایران واگذار شده است. محقق با تأکید بر اینکه وزارت بهداشت خود را موظف میداند تا باکیفیتترین خدمت را به این دانشآموزان ارائه دهد، گفت: این دانشآموزان به گروه مربوطه معرفی شدهاند و گروه جراحی ترمیمی برای هر یک از مصدومان پرونده پزشکی تشکیل داده و با عکسبرداری از هر کدام برای آنها پلان و برنامه درمانی تدوین کرده است.
معاون اجرایی معاونت درمان وزارت بهداشت با اشاره به اینکه برای اجرای این برنامه نیاز به یک مرکز درمانی بود، اظهار کرد: پس از تفاهم با این گروه یکی از بیمارستانهایی که از نظر هتلینگ بیمارستانی وضعیت مناسبی داشته باشد و بتواند سرویس مطلوبی ارائه کند انتخاب شد. وی در پاسخ به اینکه عنوان شده مسئولان وزارتخانههای آموزش و پرورش و بهداشت با حضور در بیمارستان ساسان به خانوادههای دانشآموزان مصدوم شینآبادی گفتهاند بهعلت ناتوانی دولت از پرداخت هزینه سنگین بیمارستان باید دانشآموزان به بیمارستان دیگری منتقل شوند، گفت: چنین چیزی صحت ندارد و هیچ مسئولی از وزارت بهداشت چنین صحبتی با خانواده دانشآموزان شینآبادی نکرده است.
محقق با بیان اینکه برخی دانشآموزان شینآبادی ممکن است نیاز به چند عمل جراحی ترمیمی داشته باشند گفت: اعمال جراحی هزینههای سنگینی دارد که برای دانشآموزان مصدوم شینآبادی بهصورت رایگان و در یک بازه زمانی7-6ساله انجام میشود. از سوی دیگر معاون سلامت وزارت آموزش و پرورش از تدوین طرح درمانی ویژه دانشآموزان شینآبادی با همکاری استادان و متخصصان مجرب خبر داد و گفت: از این پس درمان دانشآموزان حادثهدیده بهصورت متمرکز در بیمارستان محب انجام میشود.
محمد چینیان در گفتوگو با ایسنا، گفت: براساس آخرین تصمیمی که برای دانشآموزان شینآبادی اتخاذ شده، مقرر شد این دانشآموزان بهصورتی کلی مورد معاینه قرار بگیرند و براساس طرح درمانی ویژه که برای آنها نوشته شده، تیم مجرب پزشکی تشکیل شود و درمان آنها ادامه یابد.وی افزود: به پیشنهاد وزارت بهداشت، بیمارستان محب بهعنوان بیمارستان مرکز درمان و جراحی دانشآموزان شینآبادی انتخاب شده، چرا که وزارت بهداشت معتقد بود جراحی و درمان این دانشآموزان باید در یک مرکز تخصصی با تمام تجهیزات و غیرآموزشی صورت گیرد.
پایگاه جامع علوم اطلاعات،منبع خبر:همشهری آنلاین-آموزش