کاهش آثار سوء آلودگی هوا با مصرف انجیر
کارشناس تغذیهی مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: انجیر به علت داشتن مواد مغذی بسیار به کاهش اثرات آلودگی هوا در بدن کمک میکند.
«نسرین یادگاری» در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: انجیر، از میوههای مقوی، شیرین و سودمند برای بدن با ارزش غذایی فراوان است.
کارشناس تغذیهی مرکز بهداشت استان مرکزی افزود: این میوه کوچک حاوی مقادیر
فراوانی املاح، پتاسیم، منیزیم، کلسیم و فسفر است و علاوه بر این، منبع
مغذی از ویتامین A، B و C است.
یادگاری با بیان اینکه «انجیر حاوی قند فراوان است» گفت: چون قند این میوه
طبیعی و از نوع فروکتوز است برای بدن بسیار سودمند است که مشکلآفرین نیست
و بهراحتی میتوان آن را مصرف کرد.
وی با بیان اینکه «انجیر حاوی مقادیر فراوانی فیبر است»، تصریح کرد:
میتوان برای تامین فیبر مورد نیاز بدن انجیر را در رژیم غذایی قرار داد و
با مصرف آن، 20 درصد نیاز روزانهی بدن به فیبر را تامین کرد. چون فیبر
موجود در انجیر فیبر غیرمحلول است به برطرف کردن یبوست کمک میکند.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی با تاکید بر اینکه «انجیر برای
افرادی با چربی، کلسترول و قند خون بالا سودمند است»، ادامه داد: مصرف
روزانه 40 گرم انجیر (معادل حدود دو یا سه انجیر و معادل یک واحد میوه)
برای بزرگسالان توصیه میشود. با توجه به اینکه بزرگسالان روزانه به دو
واحد میوه نیاز دارند میتوانند یک واحد آن را با خوردن انجیر تامین کرد.
یادگاری با بیان اینکه خاصیت ادرارآوری انجیر سبب دفع سموم از بدن می شود،
ادامه داد: این میوه چاقکننده است و افرادی که به اضافه وزن تمایل دارند
میتوانند از آن استفاده کنند. همچنین با مصرف آن شادی و سرحالی در فرد
ایجاد میشود. البته مصرف بیش از اندازهی آن سبب نفخ شکم و اسهال میشود.
وی با بیان اینکه «انجیر به تقویت دستگاه هاضمه کمک میکنند و چون حاوی
فیبر است کارکرد دستگاه گوارش را بهبود میبخشد» یادآور شد: سلولهای بد
چربی که بر اثر آلودگی هوا در بدن ایجاد میشود بهواسطه مصرف انجیر از بدن
دفع میشود و از این نظر بسیار مفید است. باید توجه داشت در زمان خرید،
انجیری با پوست صاف، تازه و عاری از هر بوی ترشیدگی خریداری شود همچنین
فقط در زمان مصرف شسته شود و شسته شده این میوه در یخچال نگهداری نشود.
پایگاه جامع علوم اطلاعات،منبع خبر:عصرایران-سلامت