افزایش ۵ برابری ابتلا به سرطان تا ۱۰ سال دیگر







سیناپرس نوشت:

پژوهشگران هندی اعلام کردند: بر اساس گزارش‌های رسیده از برنامه ملی ثبت سرطان و شورای تحقیقات پزشکی هند، سرطان به بزرگ‌ترین علت مرگ‌ومیر مردم در این کشور تبدیل شده و تقریباً روزانه ۱۳۰۰ نفر یا معادل نیم‌میلیون نفر در هرسال به‌این‌علت جان خود را از دست می‌دهند. به نظر می‌رسد که مسئله افزایش مبتلایان به سرطان‌ها تنها مختص کشور هند نبوده و سراسر جهان را در برمی‌گیرد.

دکتر دی. اکولکار (D Akolkar) مدیر موسسه تحقیقات و نوآوری ژنتیک در توضیح این مسئله می‌گوید: «بسیاری از مردم سالانه با تشخیص وجود تومورهای کشنده و ابتلا به بیماری سرطان روبرو می‌شوند. در آمارها آمده که کودکان و بزرگ‌سالان زیر ۴۰ سال به یکی از سرطان‌ها مبتلا شده و روش‌های درمانی فعلی هنوز قادر به مداوای بسیاری از سرطان‌ها نیست و در ۱۹٫۸ درصد مواقع، عمر باقی‌مانده این افراد پنج سال خواهد بود. در این میان و بر اساس آمارهای بین‌المللی، تومورهای مغزی ۸۵ درصد تا ۹۰ درصد تومورهای سیستم عصبی مرکزی اولیه را در برمی‌گیرد. بروز این مسئله در سراسر جهان نزدیک به سه میلیون مورد بوده که ده درصد آن به کشور هند تعلق دارد.»

لازم به ذکر است که تعداد موارد ابتلا به سرطان در سراسر جهان رو به افزایش بوده و پیش‌بینی می‌شود که آمار آن برای هرسال با رشد یک‌میلیون مورد روبه‌رو شود. کارشناسان و محققان هشدار داده‌اند که این رقم در دهه آینده و تا سال ۲۰۲۵ / ۱۴۰۴ به میزان ۵ برابر افزایش خواهد داشت.

بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی تعداد مبتلایان به سرطان در سال ۲۰۱۵ / ۱۳۹۴ حدود ۷۰۰ هزار نفر تخمین زده شده است. با توجه به شیوع بالای این بیماری، این مسئله به یکی از نگرانی‌های بزرگ تبدیل شده چراکه به نظر می‌رسد زیرساخت‌های بهداشت و درمان بسیاری از کشورهای جهان ازجمله هند نسبت به پیشگیری، مقابله و درمان سرطان، تشخیص زودهنگام و درمان و مراقبت‌های بهداشتی جانبی ضعیف عمل کرده است.

۵۳۵۳


پایگاه جامع علوم اطلاعات،منبع خبر:خبرآنلاین-دانش

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.