تدوین سند بالادستی در دانشگاه علم و صنعت/ رتبه جهانی دانشگاه در مهندسی
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مرتضی منتظری در چهل و چهارمین گردهمایی معاونان پژوهشی دانشگاهها، مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری از طرح پژوهشی در این دانشگاه خبر داد و گفت: این طرح پژوهشی شامل تهیه برنامه و نظام پژوهش و فناوری در دانشگاه علم و صنعت است که امیدواریم با نهایی کردن آن در شورای دانشگاه، در هیات امنا به تصویب برسانیم.
معاون پژوهشی دانشگاه علم و صنعت با تاکید بر اینکه این برنامه سند بالادستی برای دانشگاه علم و صنعت است اظهار داشت: این سند به عنوان یک سیاست کلی در دانشگاه علم و صنعت اجرایی می شود.
وی تعداد قطبهای علمی این دانشگاه را 9 قطب ذکر کرد و ادامه داد: در این دانشگاه 13 نشریه علمی و پژوهشی منتشر می شود که یک نشریه ISI و 9 نشریه به زبان انگلیسی و 4 نشریه به زبان فارسی منتشر می شود.
وی با اشاره به ابلاغ آئین نامه تاسیس پژوهشگاه های دانشگاهی از سوی وزارت علوم خاطر نشان کرد: در این راستا اقدام به ایجاد پژوهشگاه علم و صنعت کردیم که این پژوهشگاه شامل 29 واحد پژوهشی، 12 مرکز پژوهشی و 17 مرکز پژوهشی و فناوری می شود.
منتظری همچنین با بیان اینکه در این دانشگاه 80 آزمایشگاه تحقیقاتی تاسیس شده است یادآور شد: علاوه بر این در این دانشگاه مرکز رشدی تاسیس شده است که در هر دوره تنها 28 شرکت دانش بنیان پذیرش می شود.
وی رتبه بین المللی این دانشگاه را در حوزه فنی و مهندسی 113 ذکر کرد و اضافه کرد: در این دانشگاه همچنین 7 طرح کلان در این دانشگاه در حال اجرا است که به منظور مدیریت بهتر اجرای این طرحها اقدام به ایجاد دبیرخانه طرحهای کلان کردیم.
وی با اشاره به برنامه های آینده این دانشگاه یادآور شد: تا سال 1400 اقدام به توسعه صنایع پیش رفته و ایجاد جایگاه مناسب در بازارهای جهانی بر اساس توسعه کار آفرینی دانش بنیان خواهیم کرد.
پایگاه جامع علوم اطلاعات،منبع خبر:مهر-دانش و فناوری