طبخ ماهی بدون استفاده از روغن

مواد لازم :

طرز تهیه طبخ ماهی بدون استفاده از روغن(برای افراد با کلسترول بالا) :

بهترین روش برای طبخ ماهی قزل آلا به این نحو است که ماهی
را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن ، کمی سیر تازه بمالید، مقداری
پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار
دهید،بگذارید یک ساعت داخل یخچال بماند.

بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال درآورده و با استفاده از
برس آشپزخانه کمی روغن (حدود نصف قاشق غذا خوری روغن زیتون )روی آن
بمالید. روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید، بعد چند حلقه
لیمو ترش ، سپس ماهی را روی گوجه و لیموترش قرار دهید و بعد دوباره چند
حلقه لیموترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در
فر روی میله های وسط با درجه حرارت ۲۵۰ – ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید؛
در مدت نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه ماهی آماده می شود، عصاره گوجه و لیموترش به
خورد ماهی می رود که بسیار خوشمزه است.

نکته قابل توجه : افراد با کلسترول بالا نباید پوست ماهی را استفاده کنند.

منبع : تکتا

پایگاه جامع علوم اطلاعات،منبع خبر:عصرایران-سلامت

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.