سرما و فلفل تند، دشمن چربیهای مضر
به گفته محققان ژاپنی در این مطالعه برای نخستین بار نشان داده شده که چگونه میتوان سلولهای چربی قهوهای را در بدن به فعالیت واداشت و یا آنها را در بدن افرادی که فاقد این چربی قهوهای هستند، تولید کرد.
در این مطالعه محققان ابتدا هشت نفر را که حجم چربی قهوهای در بدنشان پایین بود، روزانه به مدت دو ساعت در دمای 17 درجه سانتیگراد نگه داشتند. در گروه کنترل نیز شرکتکنندگان طی این دوره آزمایشی در دمای معمولی روزها را سپری کردند.
نتایج ارزیابیها تایید کرد در پایان مطالعات افرادی که در معرض هوای سرد قرار داشتند ذخیره چربی در بدنشان پنج درصد کاهش یافته و هنگامی که در معرض سرما قرار میگرفتند، انرژی بیشتری میسوزاندند.
به نقل از لایوساینس، این متخصصان همچنین دریافتند افرادی که شش هفته فلفل تند مصرف کردند و همزمان در معرض سرما قرار گرفتند، انرژی بیشتری میسوزانند و ذخیره سلولهای چربی سفید مضر نیز در بدنشان کمتر شده بود.
پایگاه جامع علوم اطلاعات،منبع خبر:عصرایران-سلامت