نکاتی درباره تفاوت رنگ کره ها

ماندگی و تغییر رنگ

 

البته رنگ زرد کره با تغییر رنگ به پر رنگ تر شدن سطح آن بر اثر ماندگی
تفاوت دارد. بیشترین عاملی که موجب سطح رنگ کره در اثر ماندگی می شود، کاهش
سطح آب کره در اثر تبخیر سطحی است و معمولا زمانی اتفاق می افتد که کره
برای مدت طولانی بدون پوشش در محیط بماند اما لایه های پایین تر کره به
دلیل عدم تماس با جریان هوا و حفظ آب خود،تغییر رنگ نمی دهند.

 

چرا کره های محلی سفیدترند؟

 

دلیل تفاوت رنگ کره های محلی و صنعتی مقدار متفاوت آب موجود در آن است .
با اینکه هردوی این محصولات از یک منبع تولید می شوند ولی دارای روش تولید
متفاوت هستند. تولید کره های صنعتی بسیار پیشرفته تراز کره های محلی است و
به همین دلیل آب کمتری در کره باقی می ماند. دلیل سفیدی رنگ کره های محلی
به کره های صنعتی ،وجوود اب بیشتر درکره محلی است و مواد جامد غیر از چربی
کمتری در ترکیب خود هستند و کیفیت محصول نهایی بهتر و نگهداری آن ساده تر
از انواع محلی آن است.

 

منبع : تکتا

 

پایگاه جامع علوم اطلاعات،منبع خبر:عصرایران-سلامت

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.