طرز تهیه خورش زعفرانی
مواد لازم برای ۴ نفر:
طرز تهیه:
کره را روی حرارت ملایم گذاشته تا آب شود . سپس پیاز ریز
شده را آن ریخته و تفت دهید تا نرم شود. سپس جعفری های خرد شده را اضافه
کرده.و مرغ ها را تفت دهید تا رنگ آن
ها برگردد، آب و زعفران را اضافه کرده و حرارت را بالا ببرید تا به جوش
آید. سپس شعله را کم کرده تا مرغ ها با حرارت ملایم بپزند.
تکه های مرغ را از آب خارج کرده و گرم نگه دارید، اگر آب خورش زیاد بود حرارت را بالا ببرید تا به ۲ لیوان برسد.
آرد ذرت را با آبلیمو مخلوط کرده و به آب مرغ اضافه کنید
تا غلیظ شود .مرغ ها را درون ظرف مورد نظر چیده ،تخم مرغ های آبپز شده را
برش داده و با بادام بو داده شده تزیین کنید.
منبع :تکتا
پایگاه جامع علوم اطلاعات،منبع خبر:عصرایران-سلامت